• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс « Розповідь про добрі справи»

Конкурс « Розповідь про добрі справи»

2019-05-10

/Files/images/долоньки доброти.jpg

«Доброта - це те, що може почути глухий і побачити сліпий»

Марк Твен
Учні 2 класу Троїцької ЗОШ І – ІІІ ступенів під керівництвоим класовода Колесник В. Є. взяли участь у конкурсі від редакції журналу «Початкова школа» - /Files/images/Валентинки.jpg/Files/images/Листочки.jpg. Умовами конкурсу було – скласти розповідь про свої добрі справи,текст супроводити малюнком, не більше трьох робіт від класу.
Твори В.О. Сухомлинського допомагають зрозуміти найважливішу мудрість – людина приходить у цей сонячний світ для добра .Робити добро нас вчить родина, рідна школа, друзі. У класі учні створили «Дерево доброти», «Квіти доброти». Другокласники взяли активну участь в акції «Серце до серця. " Ми хочемо жити в країні, де панує добро, тож треба починати з себе",- саме про це розповіла Вероніка Качанжи.
Злата Данило розповіла про участь в акції «Валентинки на передову». Бо саме вона була найактивнішою при виготовленні «Валентинок». Вони у неї були креативними: жовто – блакитними , зі стрічечками, побажаннями, які зігріють серця наших прикордонників.
Твір Аміни Сафіної - про підготовку і участь в акції «17 лютого - День спонтанного прояву доброти». Це свято, як європейських, так і інших країн, в тому числі США, Австралії, Канади, Великобританії,України. Суть свята полягає у безкорисливому прояві доброти стосовно всіх оточуючих, і справжня доброта не повинна чекати на подяку. Головна нагорода за доброту – радість інших людей. Аміна підготувала «Листочки доброти» з цікавими текстами. Всіі разом провели акцію у кожному класі школи, залучаючи всіх до прояву доброти.
У номінації «Моя позиція» - АмінаСафіна стала переможцем конкурсу. На нас чекають дипломи, а переможців - невеличкі подарунки.
Тож творімо добро разом!

.

Кiлькiсть переглядiв: 672

Коментарi